Earth hour ikväll mellan kl 20:30-21:30. Släck alla lamporna och tänd upp med mysiga ljus. Skulle vara riktigt coolt att åka upp på Bryggareberget ikväll i Karlskrona och se när hela stan blir mörklagd.Earth hour

Allmänt Kommentera
Earth hour ikväll mellan kl 20:30-21:30. Släck alla lamporna och tänd upp med mysiga ljus. Skulle vara riktigt coolt att åka upp på Bryggareberget ikväll i Karlskrona och se när hela stan blir mörklagd.Var på Karlskronamöbler igår och kikade, de hade fått in lite nytt från Cult Design och det är ju alltid roligt. Handlade en ny ljusmanchett med en tupp på nu till påsk. Såg också att de börjat sälja Pappelina mattor, riktigt najs fast de är ju tyvärr väldigt dyra.

Nytt inköp från Cult Design

Cult Design Kommentera
Var på Karlskronamöbler igår och kikade, de hade fått in lite nytt från Cult Design och det är ju alltid roligt. Handlade en ny ljusmanchett med en tupp på nu till påsk. Såg också att de börjat sälja Pappelina mattor, riktigt najs fast de är ju tyvärr väldigt dyra.Åhh snart är det påsk, bara en månad kvar. Jag brukar inte pynta särsilt mycket men tycker det är fint med påskris, några kycklingar och såklart påskliljor. Här visar jag lite inspiration av Cult Designs påsk.

Snart påsk..

Påsk KommenteraÅhh snart är det påsk, bara en månad kvar. Jag brukar inte pynta särsilt mycket men tycker det är fint med påskris, några kycklingar och såklart påskliljor. Här visar jag lite inspiration av Cult Designs påsk.