Sittplatser

Kommentera
 
Jag får inte nog av snygga utemöblemang och nu har vi sittplaser i varje hörn av pooldäcket! Solsängarna fick sin plats förra året men sedan dess har det bara fyllts på med fina sittplatser i de övriga hörnen.Vårt pooldäck är väldigt stort och på sommaren vill man ju umgås med folk och såklart måste det då även finnas möjlighet till sittplatser för alla.  
 
 
 
Vilstolarna intill vår inglasade altan heter Äpplerö och är inköpta på IKEA. Förra året sprang jag på dessa på fyndavdelningen för endast 65 kr styck och tycker att de blev jättefina på sin plats.
 
 
 
Rottingstolarna Agen är inköpta på IKEA och är egentligen bara anpassade till att stå inomhus. Men de får stå utomhus så länge de håller ihop, tycker att de blir väldigt vackra med åren. Nu börjar de bli lite grå i färgen och det är precis så jag vill att de ska se ut. 
 
 
 
De svarta metallstolarna hittade jag förra året på Village konkursutörsäljning. Älskar stolarna och de har flyttats runt ett antal gånger i trädgården men tycker att de passade perfekt vid poolen bredvid alla grönskande blommor.
 
 
 
Foto: Karin Svensson